Spring naar hoofd-inhoud

Onbezorgd online

Stel je voor. Je hebt op de toppen van je puberteit in al je frustratie een ruitje van je school ingegooid. En tot overmaat van ramp ben je ook nog eens gesnapt met een week schorsing tot gevolg. Jaren later kijk je erop terug en lijkt het allemaal wel mee te vallen, toch? Niemand die het zich meer herinnert. Je hebt de rest van je school keurig afgemaakt en bent daarna ook nog gaan studeren. Alles is op zijn pootjes terecht gekomen en niemand herinnert zich dat ene voorval nog. Maar wat als je oude schooldossier plotseling op het bureau van je directeur opduikt?

In onze digitale samenleving is de waarborging van privacygevoelige informatie een belangrijk vraagstuk. Er is zoveel informatie om te delen en het gaat allemaal zo snel en gemakkelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw informatie bij de juiste persoon terechtkomt? En bij die persoon alleen? Nu heb je misschien vroeger geen ruiten ingegooid, maar geldt dat ook voor je verkeersboetes? Of voor die dwarse leerling die nu op de toppen van zijn puberteit zit?

Vrijheid & veiligheid & gemak

Met Vipsnet zorgen we voor garanties. Met Vipsnet Identity Management verstuur je vertrouwelijke informatie veilig online met betrouwbare 2 factor beveiliging. Via de selfservice portal kun je jouw eigen gegevens beheren zonder tussenkomst van anderen. Ook als je een keertje je token kwijt bent. En om het nog gemakkelijker voor je te maken hebben we de Vipsnet app voor je telefoon of tablet.