Spring naar hoofd-inhoud

Een goede authenticatie is van groot belang. Maar je wilt meer dan alleen veilig inloggen bij je werkgever. Je wilt ook met hetzelfde token veilig online je salarisgegevens beheren of je pensioenopbouw bekijken, veilig inloggen bij Office 365 of één keer inloggen en dan doorklikken naar een applicatie van je keuze.

Je logt één keer in via onze federatiemodule of de ADFS-server en alle toepassingen zijn meteen bereikbaar. Of het nu gaat om SharePoint, IIS, OWA, Citrix, VMWare, Office365, Google Docs, Windows Remote desktop maar ook VMware, Remote Desktop Web, Access, XenApp en XenDesktop en Single Sign On platformen. Gebruikt de boekhouding AFAS, dan heb je met hetzelfde token veilig toegang tot AFAS om je salaris- en pensioengegevens te bekijken. En ook het salarisadministratiekantoor koppelt eenvoudig met Vipsnet.

De selfservice portal gebruiken

Met de Vipsnet selfservice portal beheer je gemakkelijk zelf je account. Het activatieproces is simpel dus je activeert je token zonder hulp van een expert. En als je token kwijt is kun je een tijdelijk wachtwoord opvragen en gelijk een nieuw token bestellen zonder tussenkomst van een helpdesk. Om je soft token te activeren ga je eerst naar de App store met je smartphone en download je de Entrust Identityguard mobile app (download de app voor iPhone of download de app voor Android). Ga vervolgens naar onze selfservice portal om hem te activeren. Dit kan door eenvoudig de QR code te scannen met de QR codescanner in de app.