Spring naar hoofd-inhoud

Netwerk Organisatie

Vipsnet is een netwerkorganisatie. We combineren de voordelen van een kleine club met de slagkracht van een grote organisatie. We bekijken de opdracht en zoeken daar de juiste mensen bij. Daardoor kunnen we betaalbare en doelgerichte oplossingen bieden. Van heel bescheiden tot ontzettend uitgebreid.

Martin van Heyningen - Oprichter

Ik ben geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Wat maakt dat we doen wat we doen? En welk beeld scheppen we daarmee? Vipsnet ligt in het verlengde daarvan. Ook in een online wereld bepaalt iemand zelf welke kanten van zichzelf hij wel en niet prijsgeeft.

Vind me op LinkedIn

 

Paul Folgers - Business Development

Ik ben strategisch adviseur en procesmanager business development van Vipsnet.

Vind me op LinkedIn

 

Juliaan van Heyningen - Technisch Manager

Ik ben al sinds mijn jeugd geïnteresseerd in technologie. Na mijn middelbare school was het dan ook volstrekt logisch dat ik de ICT in zou gaan. Ik heb veel ervaring opgedaan en in 2013 ben ik bij Vipsnet gekomen. Sindsdien ben ik de technische ruggengraat van ons platform. Heb je vragen of problemen? Ik sta altijd klaar om het voor je op te lossen.

 

Maria Jelijs - Office Manager

Ik hou me bezig met alles in en rond het kantoor van Vipsnet. Zo onderhoud ik de contacten en beantwoord ik alle vragen die binnenkomen. Is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact met me op. Ik help je met plezier verder!

Vind me op LinkedIn